IT & supportaftale

IT Service Trådløst netværk Support

Vidste du…?

Vi har eksisteret siden 1984! Det kan vi kun fordi vi behandler vores kunder ordentligt, og giver en hurtig og god service.

Service & drift

  • Hurtig & fleksibel service
  • Egen support-afdeling
  • Erfarne teknikere
  • Altid en ved telefonen
En samarbejspartner vedr. virksomhedens IT (hardware, software, licenser mv) sikrer at I altid har IT systemer med høj oppetid og at jeres IT kører som det skal.

Fordele ved Supportaftale

At overlade driften til NCT A/S, giver dig handlekraft, overskud til at bruge tiden på andet end IT, og tid til at udvikle din forretning velvidende at du aldrig mere skal spekulere på om dine systemer kører som de skal.

- Du kan trygt overlade driften til os!

Drift, vedligehold & support

Vores afdeling tager sig bl.a. at support for vores kopi kunder, drift, rådgivning, salg, opsætning af controller baserede trådløse løsninger og meget andet.

Hurtig support og hjælp

Hvis du overlader driften til os, så får du DK's bedste service. Når du kontakter os skal du ikke gennem en omstilling, telefonen bliver besvaret af et menneske som finder den rigtige medarbejder til dig. Hos os er der altid folk på kontoret, dvs. at du i 90% af tilfældende kan få hjælp så snart du ringer. Er vi optaget bliver der givet besked om at vi skal kontakte dig. 98% af vores kunder får hjælp inden for 1 time fra de ringer. Det kalder vi support!

Uforpligtende råd & hjælp

Du er altid velkommen til at kontakte os uforpligtende her vedr. en supportaftale:

Gå til kontaktformular
Aalborg / Nørresundby:
98 19 24 00