IT & serviceaftaler

IT Service Hosting & drift af IT Fordele ved hosting Hosting af ERP Trådløst netværk Outlook Exchange - hostet Hostet spamfiltrering Support

Vidste du…?

Vi har markedets bedste produkter. Fra mindre maskiner op til store produktions maskiner.

Service & IT drift

  • Hurtig & fleksibel service
  • Egen support-afdeling
  • Erfarne teknikere
  • 24 timers overvågning
  • Hosting og IT Drift
  • Døgn-backup
  • Altid en ved telefonen
En serviceaftale vedr. virksomhedens IT (hardware, software, licenser mv) sikrer at I altid har IT systemer med høj oppetid og at jeres IT kører som det skal.

Fordele ved IT Serviceaftale

At overlade IT Driften til NCT A/S, giver dig handlekraft, overskud til at bruge tiden på andet end IT, og tid til at udvikle din forretning velvidende at du aldrig mere skal spekulere på om dine IT systemer kører som de skal.

- Du kan trygt overlade driften til os!

Drift, vedligehold & support

Vores IT afdeling tager sig bl.a. at support for vores kopi kunder, drift og vedligehold af servere, support på vores hostede kunder, rådgivning, salg, opsætning af controller baserede trådløse løsninger og meget andet.

Hurtig support og hjælp

Hvis du overlader driften af dit IT til os, så får du DK's bedste IT service. Når du kontakter os skal du ikke gennem en omstilling, telefonen bliver besvaret af et menneske som finder den rigtige IT medarbejder til dig. Hos os er der altid folk på kontoret, dvs. at du i 90% af tilfældende kan få hjælp så snart du ringer. Er vi optaget bliver der givet besked om at vi skal kontakte dig. 98% af vores kunder får hjælp inden for 1 time fra de ringer. Det kalder vi support!

Uforpligtende råd & hjælp

Du er altid velkommen til at kontakte os uforpligtende her vedr. IT serviceaftaler:

Gå til kontaktformular
Aalborg / Nørresundby:
98 19 24 00

Også outsourcing

I vores eget datacenter tilbyder vi en komplet oursourcing / hosting af hele din IT installation og drift. Se mere under Hosting, outsourcing og drift af IT